11.8.2024 21:01
Laajalahden Liikunta ry

Syyskauden infoviesti kaikille liikkujille ja vanhemmille

Iloista syksyn alkua Laajalahden Liikkujat! 


Tässä viestissä on tärkeää tietoa ilmoittautumisesta, peruutuksista, viestintäkanavista sekä alkusyksyn tapahtumista. Syyslukukausi alkaa huomenna maanantaina 12.8. ja päättyy sunnuntaina 15.12.2024. 


SYYSKAUSI ALKAA!

Ilmoittautuminen ja laskutus tapahtuu myClubin kautta: laajalahdenliikunta.myclub.fi. Ilmoittaudu haluamiisi lajeihin kohdasta ”ilmoittautumiset”. Ilmoittaudu sitten kohdasta ”tapahtumat” myös jokaiseen treeniin mukaan, johon pääset osallistumaan. Nettisivuilla on tarkemmat myClub-ohjeet: laajalahdenliikunta.fi. Lue erityisen tarkasti maksuohjeet liikuntaeduilla maksaessasi!

Ilmainen kokeiluviikko aikuisten ohjatuilla tunneilla 12.-18.8.24 . Kutsu tutut ja naapurit mukaan tutustumaan ja tulkaa kimpassa liikkumaan! Ohjelma on liitteenä. Tämän viikon treeneihin ei ole ennakkoilmoittautumista. HUOM! Keskiviikon YIN-jooga on poikkeuksellisesti Laajalahden koululla, jatkossa se pidetään Pohjois-Tapiolan koulun peilisalissa.

Lasten ryhmät ovat lähes täynnä, mutta akrobatian alkeet- ja jatkoryhmiin (5-8-vuotiaat) mahtuu vielä muutama. Muihinkin lasten ryhmiin voi ilmoittautua jonoon, muutoksia ja peruutuksia tulee aina. Lasten tunneilla kaksi ensimmäistä viikkoa on kokeiluviikkoja, jolloin ilmoittautumisen voi perua laskun eräpäivään mennessä laittamalla viestiä info@laajalahdenliikunta.fi

Koululaisten ilmaiset Wau-kerhot starttaavat maanantaina 26.8.24. Luvassa on 1.-3.-luokkalaisille tanssipainotteinen kerho ja 4.-6.-luokkakaisille monilajikerho. Vetäjänä on viime kauden tanssinopettaja Ida Hentunen. Ilmoittautumiset SuomiSportissa ma 12.8.2024 klo 12 alkaen. Löydät kaikki kerhot hakusanalla Wau. Ilmoittaudu nopeasti, paikat täyttyvät vauhdilla! 


PERUUTUKSEN JA MUUTOKSET

Koko syyslukukauden ajan liikutaan tuntiohjelman mukaisesti, myös syyslomalla. Lasten ja aikuisten tuntiohjelmat liitteenä. Jos ohjaaja sairastuu, niin pyrimme hankkimaan aina sijaisen.

Pe 23.8. ja su 25.8.24 salivuorot on peruttu jokavuotisen Espoo liikkuu -koristurnauksen vuoksi, joten silloin lasten sähly, aikuisten pilates, Flow Yoga ja lasten akrobatiat on valitettavasti peruttu.

Kauden mittaan muutkin peruutukset ja muutokset ovat mahdollisia, joten suosittelemme lämpimästi seuraamaan Laajalahden Liikunnan viestintäkanavia aktiivisesti ja lataamaan tarvittavat appit puhelimeen (MyClub ja/tai Suomisport). Näin pysyt kärryillä kaikista viime hetken muutoksista!


SEURAA LLL-VIESTINTÄKANAVIA

Laajalahden Liikunta ry:n Whatsapp-yhteisö

Liittymällä yhteisöön liityt yleiseen “ilmoitukset” -kanavaan, jossa on mukana kaikki yhteisöön liittyneet jäsenet ja ohjaajat. Vain ylläpito näkee yhteisön jäsenet, ja vain ylläpitäjä kirjoittaa yleisiä tiedotteita, joten tänne ei tule päivittäisviestintää. Kannattaa siis liittyä! 

Yleiset tiedotteet tulevat myös Myclubiin, verkkosivuille ja Facebook-sivulle.

Whatsapp-yhteisössä voit liittyä laji- tai ohjaajakohtaisiin ryhmiin omien kiinnostusten mukaisesti. Suosittelemme erityisesti lasten ryhmien vanhemmille ryhmiä, sillä siellä jaetaan aktiivisesti tietoa muutoksista tunneilla, jouluesityksestä, löytötavaroista jne. Wau-kerholle on myös oma Whatsapp-ryhmänsä.

Laji- tai ohjaajakohtaiset tiedotteet jaetaan sekä lajikohtaiseen Whatsapp-ryhmään että Myclubin lajikohtaiseen viestikenttään (Wau-kerhossa SuomiSportiin). Lataa myClub-äppi, niin saat viestit nopeasti ja tunneille mukaan ilmoittautuminen on helppoa!


ALKUSYKSYN TAPAHTUMIA

Ilmainen kokeiluviikko ma 12.8. - su 18.8.24 aikuisten ohjatuilla tunneilla. Ohessa on viikon ohjelma.

Syyskauden avajaisbileet la 31.8.24 ravintola Blue Jayssa. Laajalahden liikunnan oma bändi Sweat No More aloittaa ensimmäisen setin klo 21. Tervetuloa aloittamaan iltaa jo sitä ennen illastamalla omakustanteisesti klo 19 alkaen.

Laajalahden koulun tekonurmikentän avajaiset su 1.9.2024 klo 16. Luvassa on ainakin tubettajien futismatsi. Laajalahden liikunnalla on myynnissä uunituoreita treenipaitoja. Tarkempia tietoja luvassa ensi viikolla Facebookissa Laajalahti-ryhmässä. 

Laajalahti-päivänä la 14.9.2024 järjestämme jälleen koko perheelle liikuntapisteen sekä myymme LLL-treenipaitoja. Tervetuloa vauvasta vaariin mukaan mukaan!


Tervetuloa aloittamaan syksy energisesti Laajalahden Liikunta ry:n tunneilla! 


Laajalahden Liikunta ry:n hallitus

Kimmo, Sini, Johanna, Heidi, Satu, Jenni ja Reija


Lisätietoa: laajalahdenliikunta.fi tai info@laajalahdenliikunta.fi